Pu is terecht trots op haar eigen salon.
Pu is terecht trots op haar eigen salon.

Mae Lao voor traditionele Thaise massage

Commerciele berichten 1.899 keer gelezen

Nootdorp - Mae Lao is de geboorteplaats van Pu in Thailand. Zij is sinds kort samen met haar partner Willem eigenaar van een salon voor traditionele Thaise massage aan de Markt nummer 80 in Nootdorp.

Pu is een zeer ervaren masseuse die er altijd van heeft gedroomd haar eigen salon te kunnen beginnen. Na een zoektocht van ongeveer een jaar kregen Pu en Willem de tip dat er in Nootdorp een mooie ruimte beschikbaar was.

Ze hebben na een flinke verbouwing een heel sfeervolle salon, waar je je meteen welkom en thuis voelt. Met een heerlijk kopje Thaise kruidenthee worden we verwelkomd voor een goed gesprek over Mae Lao Traditional Thai Massage. Voorop de folder staat verder nog: ‘Jouw oase van ontspanning en welzijn’.

Op 15 januari hebben Pu en Willem de salon geopend en intussen weten steeds meer vrouwen, mannen en ook kinderen uit Nootdorp en omgeving Mae Lao te vinden. De salon is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Pu en Willem kennen elkaar al een jaar of zestien. Willem was voorheen vormingswerker en docent – onder meer in het speciaal voortgezet onderwijs. Hij is een rustige man met veel levenservaring en een glimlach die prachtig aansluit bij het ontspannen gezicht van zijn partner Pu. Zij is terecht heel trots op haar salon en op het uitgebreide ‘massagepakket’ dat ze met een collega te bieden heeft.

Er zijn diverse mogelijkheden zoals de traditionele Thaise massage die meer is dan fysieke ‘aanpak’. Pu kiest voor een holistische benadering waarbij lichaam en geest weer beter en meer in balans worden gebracht. De masseuse gebruikt bij deze vorm van massage vingers, duimen, handen, ellebogen en soms zelfs voeten om druk uit te oefenen op specifieke plekken in het lichaam. Het doel is vooral om blokkades in energiebanen op te heffen en de levenskracht weer te laten stromen.

Andere vormen van massage zijn de Hot Stone-massage waarbij verwarmde stenen op strategische plekken van het lichaam worden geplaatst. De warmte dringt diep door in de spieren. Het werk kalmerend, ontspannend en ontstressend. Je kunt ook kiezen voor een geurige en helende oliemassage. En is dan is daar nog de kruidenstempelmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale mix van Thaise aromatische kruiden en specerijen. De warmte van de kruidenstempels stimuleert de bloedsomloop. Tot slot noemen we nog: de sportmassage, de zwangerschapsmassage en de anti-stressmassage.

De meeste mensen kiezen voor een uur, maar 30, 60, 90 en 120 minuten kan ook. De basisprijzen zijn: 35 euro voor een half uur, 60 euro voor een uur, 85 euro voor anderhalf uur en 110 euro voor twee uur. Tijden zijn maar tijden. Pu is geen horlogekijker en voor de klant/bezoeker geldt dat de ontspanning zodanig is dat besef van tijd wegvalt en laat dat nou juist de bedoeling zijn…

Bij inlevering van de waardebon (deze week) in de Telstar/De Eendracht krijgt u € 5,00 korting op een massage. Geldig tot 15 juni 2024          

Mae Lao Thai Massage
Markt 80
2631 EE Nootdorp
06- 4243 8574
www.maelaothaimassage.nl
info@maelaothaimassage.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant